PhoneRepairWorld is de leider van iPhone, iPad en Samsung reparaties.

Onze visie

PhoneRepairWorld werkt onder het motto ‘Klantvriendelijkheid en Kwaliteit’. Wat wilt de klant het liefst en hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de klanten tevreden blijven? Het antwoord op deze vraag krijgt men bij de levering van onze producten en de diensten die door ons worden verricht.

Wij hebben gemerkt dat in het heden klantvriendelijkheid vaak wordt vergeten en dit de klanten in ongemakkelijke situaties brengt. Om dit probleem op te lossen staan wij ook buiten kantooruren klaar om u te helpen met een reparatie of vragen over een product. Dit simpelweg om weer een glimlach op uw gezicht te toveren.

Onze missie


PhoneRepairWorld heeft maar één missie en dat is: ‘Samen uw toestel weer tot leven brengen’. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u kiezen voor twee opties. De eerste optie is online of telefonisch een reparatie afspraak inplannen en de reparatie door ons te laten verrichten.

De tweede optie is het desbetreffende product online te bestellen samen met een reparatiesetje en een reparatie-video en u repareert vervolgens uw eigen toestel!

Onze doelen

PhoneRepairWorld is voornamelijk opgericht voor particulieren. Dit om onze producten en diensten met de juiste dosering klantvriendelijkheid en kwaliteit te leveren. In de toekomst willen we onze service nog makkelijker voor de klanten maken door op locatie reparaties te verrichten.