Opstuurservice

Is het voor u niet mogelijk om langs te komen voor een afspraak? Maar wilt u toch dat PhoneRepairWorld uw toestel weer tot leven brengt. Dan kunt u gebruik maken van de opstuurservice van PhoneRepairWorld.

Wilt u gebruik maken van de opstuurservice? Volg dan onderstaand stappenplan om uw toestel zo snel mogelijk weer te gebruiken.

  1. Bekijk de iPhone reparatie tarieven . Daar staan omschrijvingen van welk onderdeel vervangen moet worden bij ieder probleem. Zo kunt u de tarieven bekijken zodat u niet voor onverwachte hogere kosten komt te staan. Staat uw probleem er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice om het te bespreken.
  2. download het volgende formulier uit en vul hem in.
  3. Pak uw toestel zo veilig mogelijk in, plaats het uitgeprinte formulier in het doos samen met uw toestel, plak de doos dicht en verstuur hem naar onderstaand adres:
  • PhoneRepairWorld
  • Beverwaardseweg 130
  • 3077GB Rotterdam

Wij adviseren om uw toestel aangetekend te verzenden.

  1. Als uw toestel is binnen is ontvangt u een bevestigingsemail en gaat onze reparatiespecialist aan de slag.
  2. Mocht de reparatie inclusief verzendkosten hoger uitkomen dan € 70,- dan belt de specialist u op om het te bespreken. Alle reparaties onder de € 70,- worden automatisch uitgevoerd.
  3. Uw toestel is klaar en gereed voor verzending. Nadat de factuur betaald is ontvangt u de track en tracé code en is uw toestel binnen twee werkdagen weer zo goed als nieuw terug.

Op alle reparaties geeft Phonerepairworld 6 maanden garantie mits het voldoet aan de standaard garantievoorwaarden.

 Is het niet mogelijk om uw toestel te repareren, dan wordt er een bedrag van € 15,- in rekening gebracht voor de onderzoekskosten.