Op onze website vindt u alle reparaties die wij uitvoeren in combinatie met de prijs. De prijzen zijn inclusief het onderdeel en de de reparatie. U kunt op afspraak langskomen. Betalingen aan reparaties gebeuren pas achteraf. Mocht het ons niet lukken het toestel te repareren, dan hoeft u niks te betalen. 

iPhone 6 PLUS AAA+ LCD scherm vervangen

AAA+ €49,99

Heeft uw toestel barsten in het scherm of is het lcd scherm defect? Bij Phonerepairworld wordt er een nieuw lcd scherm geplaatst wanneer er sprake is van: een gebarsten scherm,defect lcd scherm en wanneer er zich problemen voordoen met het touchscreen. Het beeldscherm kan worden vervangen voor een nieuw lcd scherm.

iPhone 6 PLUS dock oplaadpunt vervangen

                      €34,99

Heeft uw toestel problemen met opladen? Wanneer deze klacht zich voordoet is vaak de dock connector van het toestel defect. Bij Phonerepairworld kan deze connector worden vervangen, waarna het toestel zich weer normaal oplaadt. Tevens word de 3,5 jack aansluiting (voor de oordopjes) en de microfoon ook mee vervangen.

iPhone 6 PLUS voorcamera vervangen

                      €29,99

Werkt de camera aan de Voorzijde van het toestel niet? Wanneer u geen foto’s en video’s kunt maken met de camera aan de voorzijde van uw toestel moet deze worden vervangen. Bij Phonerepairworld wordt de huidige camera vervangen voor een nieuwe camera inclusief proximity sensor waardoor de camera aan de voorzijde weer optimaal functioneert.

iPhone 6 PLUS achtercamera vervangen

                      €34,99

Werkt de camera aan de achterzijde van uw toestel niet? Wanneer u geen foto’s en video’s kunt maken met de camera aan de achterzijde van het toestel moet deze worden vervangen. Bij Phonerepairworld wordt de huidige camera-unit vervangen voor een nieuw exemplaar waardoor de camera aan de achterzijde weer optimaal functioneert.

iPhone 6 PLUS home button vervangen

                      €19,99

Werkt de thuisknop van het toestel niet of niet goed?
Bij Phonerepairworld wordt er in dat geval de thuisknop en/of de bekabeling daarvan vervangen. Na deze reparatie functioneert de thuisknop weer volkomen naar behoren.

iPhone 6 PLUS luidspreker vervangen

                      €24,99

Gaat de beltoon van het toestel niet af wanneer er wordt gebeld? Waarschijnlijk is de speaker of de oplaadconnector van het toestel defect. Bij Phonerepairworld wordt nauwkeurig onderzocht wat de oorzaak is en zal het defecte onderdeel worden vervangen.

iPhone 6 PLUS geen muziek met headphones

                      €34,99

Is er geen geluid te horen uit de koptelefoon wanneer deze is aangesloten met het toestel? Wanneer deze klacht zich voordoet is er vaak een probleem met de koptelefoonaansluiting van het toestel. Bij Phonerepairworld wordt er naar de oorzaak gezocht en de betreffende bekabeling vervangen.

iPhone 6 PLUS microfoon vervangen

                      €34,99

Is er geen geluid te horen uit de koptelefoon wanneer deze is aangesloten met het toestel? of kunt uw gesprekspartner u niet verstaan? Wanneer deze klachten zich voordoen is er vaak een probleem met de koptelefoonaansluiting of microfoon van het toestel. Bij Phonerepairworld wordt er naar de oorzaak gezocht en de betreffende bekabeling vervangen.

iPhone 6 PLUS (bel) proximity sensor vervangen

                      €34,99

Gaat het beeldscherm van het toestel niet uit tijdens een telefoongesprek? Wanneer deze klacht zich voordoet reageert de sensor niet optimaal. Deze sensor hoort er namelijk voor te zorgen dat het beeldscherm tijdens een telefoongesprek uit gaat wanneer het toestel tegen het hoofd gehouden wordt.

iPhone 6 PLUS accu vervangen

                      €29,99

Gaat de accu van het toestel snel leeg, laadt het toestel niet volledig op of valt het toestel soms uit? Deze klachten liggen vaak aan de accu van het toestel. Bij Phonerepairworld wordt er bij deze klachten de huidige accu van het toestel verwijderd en vervangen door een nieuwe accu. Door de accu te vervangen zal het toestel geen problemen meer ondervinden.