iPhone 7 reparaties

Op onze website vindt u alle reparaties die wij uitvoeren in combinatie met de prijs. De prijzen zijn inclusief het onderdeel en de de reparatie. U kunt op afspraak langskomen. Betalingen aan reparaties gebeuren pas achteraf. Mocht het ons niet lukken het toestel te repareren, dan hoeft u niks te betalen.

iPhone 7 AAA+ LCD scherm vervangen

                     AAA+ €49,99

Heeft uw toestel barsten in het scherm of is het lcd scherm defect? Bij Phonerepairworld wordt er een nieuw lcd scherm geplaatst wanneer er sprake is van: een gebarsten scherm,defect lcd scherm en wanneer er zich problemen voordoen met het touchscreen. Het beeldscherm kan worden vervangen voor een nieuw lcd scherm.

iPhone 7 oplaadpunt vervangen

                               €49,99

Heeft uw toestel problemen met opladen? Wanneer deze klacht zich voordoet is vaak de dock connector van het toestel defect. Bij Phonerepairworld kan deze connector worden vervangen, waarna het toestel zich weer normaal oplaadt. Tevens kunt u dan ook weer met uw oordopjes muziek luisteren.

iPhone 7 voorcamera vervangen

                               €39,99

Werkt de camera aan de Voorzijde van het toestel niet? Wanneer u geen foto’s en video’s kunt maken met de camera aan de voorzijde van uw toestel moet deze worden vervangen. Bij Phonerepairworld wordt de huidige camera vervangen voor een nieuwe camera inclusief proximity sensor waardoor de camera aan de voorzijde weer optimaal functioneert.

iPhone 7 achtercamera vervangen

                               €49,99

Werkt de camera aan de Voorzijde van het toestel niet? Wanneer u geen foto’s en video’s kunt maken met de camera aan de voorzijde van uw toestel moet deze worden vervangen. Bij Phonerepairworld wordt de huidige camera vervangen voor een nieuwe camera inclusief proximity sensor waardoor de camera aan de voorzijde weer optimaal functioneert.

iPhone 7 achtercamera vervangen

                               €49,99

Werkt de camera aan de achterzijde van uw toestel niet? Wanneer u geen foto’s en video’s kunt maken met de camera aan de achterzijde van het toestel moet deze worden vervangen. Bij Phonerepairworld wordt de huidige camera-unit vervangen voor een nieuw exemplaar waardoor de camera aan de achterzijde weer optimaal functioneert.

iPhone 7 accu vervangen

                               €29,99

Gaat de accu van het toestel snel leeg, laadt het toestel niet volledig op of valt het toestel soms uit? Deze klachten liggen vaak aan de accu van het toestel. Bij Phonerepairworld wordt er bij deze klachten de huidige accu van het toestel verwijderd en vervangen door een nieuwe accu. Door de accu te vervangen zal het toestel geen problemen meer ondervinden.

iPhone 7 luidspreker vervangen

                               €29,99

Gaat de beltoon van het toestel niet af wanneer er wordt gebeld? Waarschijnlijk is de speaker of de oplaadconnector van het toestel defect. Bij Phonerepairworld wordt nauwkeurig onderzocht wat de oorzaak is en zal het defecte onderdeel worden vervangen.

iPhone 7 microfoon vervangen

                               €49,99

Hoort uw gesprekspartner u slecht of helemaal niet ? Wanneer deze klacht zich voordoet is er vaak een probleem met de microfoon van het toestel. Bij Phonerepairworld wordt er naar de oorzaak gezocht en de betreffende bekabeling of onderdeel vervangen.

iPhone 7 (bel) proximity sensor vervangen

                               €39,99

Gaat het beeldscherm van het toestel niet uit tijdens een telefoongesprek? Wanneer deze klacht zich voordoet reageert de sensor niet optimaal. Deze sensor hoort er namelijk voor te zorgen dat het beeldscherm tijdens een telefoongesprek uit gaat wanneer het toestel tegen het hoofd gehouden wordt.

iPhone 7 oorspeaker vervangen

                               €24,99

Hoort u uw gesprekspartner  slecht of helemaal niet ? Wanneer deze klacht zich voordoet is er vaak een probleem met de oorspeaker van het toestel. Bij Phonerepairworld wordt er naar de oorzaak gezocht en de betreffende bekabeling of onderdeel vervangen.

iPhone 7 trilmotor vervangen

                               €34,99

Is de trilfunctie van het toestel defect? Wanneer de trilfunctie van het toestel niet meer werkt kan het liggen aan een defecte trilmotor. Bij Phonerepairworld wordt de oude trilmotor vervangen door een nieuw exemplaar waarna de trilfunctie van het toestel weer optimaal functioneert.