Iphone reparatie Rotterdam


Zoekt u een specialist voor een iPhone reparatie in Rotterdam? Onze vakmensen zijn in staat om uw telefoon snel te repareren! Wij begrijpen heel goed dat u niet lang zonder werkende telefoon kunt. Om die reden kunnen wij uw toestel vaak al repareren terwijl u nog wacht. Wilt u dat uw telefoon op deskundige wijze gerepareerd wordt? Maak dan snel een afspraak, zodat wij u kunnen helpen!

 

Over de iPhone reparatie in Rotterdam

Doet uw microfoon het niet, valt uw iPhone snel uit, heeft u geen beeld of reageert het scherm niet op uw aanrakingen? Wij kunnen ieder soort iPhone reparatie in Rotterdam op afspraak voor u uitvoeren. Ook wanneer er sprake is van waterschade, zijn wij in veel gevallen in staat om uw iPhone te repareren of in ieder geval de data op het toestel veilig te stellen. We zijn bekend met verschillende modellen en hebben veel kwalitatieve onderdelen op voorraad. We kunnen de toestellen daardoor meestal nog repareren terwijl u wacht. Duurt de iPhone reparatie in Rotterdam onverhoopt toch langer dan verwacht? Dan kunnen wij u een leentoestel meegeven. We bieden u de keuze uit een Android en een Apple toestel. Zo bent u nooit genoodzaakt om aan een ander besturingssysteem te wennen.

Wij helpen u altijd om de oplossing met de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Na de iPhone reparatie in Rotterdam werkt uw telefoon weer naar behoren. U krijgt dan ook standaard 3 maanden garantie op onze reparaties. Laat u het scherm van uw telefoon door ons repareren? Dan krijgt u ook een gratis screenprotector ter waarde van € 15.

Welke reparatie zoekt u?

Wij hechten veel waarde aan klantenservice

Bij Phonerepairworld vinden we het belangrijk om u een snelle, klantvriendelijke en betrouwbare service te bieden. Zo kunnen we uw telefoon tegen een extra toeslag van € 25 zelfs tussen 22:00 en 01:00 uur repareren. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen? Dan kan de iPhone reparatie in Rotterdam ook bij u op locatie plaatsvinden. In Rotterdam en omstreken rekenen we € 20 aan voorrijkosten. Verder betaalt u gewoon de gebruikelijke tarieven. De reparatiekosten vindt u gewoon terug op onze website.

Contact opnemen

Wilt u een afspraak inplannen voor een iPhone reparatie in Rotterdam of krijgt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in, maar ook bij vragen kunt u ons gerust bellen.

Phonerepairworld is zowel telefonisch als via WhatsApp bereikbaar. Wilt u liever dat wij u terugbellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Zodra wij uw formulier hebben ontvangen, nemen wij snel contact met u op. 

Wilt u direct online een reparatie afspraak maken, klik dan hier