Scherm reparatie Rotterdam


Is het scherm van uw smartphone kapot? Dat kan behoorlijk vervelend zijn! Zeker aangezien we in deze tijd niet lang zonder smartphone kunnen. Gelukkig is een scherm reparatie in Rotterdam over het algemeen relatief eenvoudig. Is uw scherm kapot, bijvoorbeeld omdat u de telefoon heeft laten vallen? Heeft u geen beeld meer of is het scherm simpelweg gebarsten? Of heeft de telefoon waterschade en reageert het scherm niet of niet goed op uw aanrakingen? Een scherm reparatie in Rotterdam is in onze telefoonzaak al snel achter de rug. Wij kunnen uw telefoon repareren terwijl u wacht.


Een scherm reparatie in Rotterdam door Phonerepairworld

Vraagt u ons om een scherm reparatie in Rotterdam uit te voeren? Dan bent u verzekerd van een goedkope, klantvriendelijke en betrouwbare service. Wij kunnen het scherm vervangen van uw iPhone of Samsung, maar ook als u een ander merk telefoon heeft, kunnen wij u van dienst zijn. Bij elke scherm reparatie in Rotterdam krijgt u een gratis screenprotector ter waarde van € 15. Bovendien bieden wij u standaard 3 maanden garantie op onze reparatie.

In principe gaan wij ervan uit dat we de scherm reparatie in Rotterdam kunnen uitvoeren terwijl u wacht. Blijkt dat de reparatie toch meer tijd in beslag neemt? Dan bieden we u een leentoestel aan. Uiteraard bieden we u de keuze uit een Android en Apple smartphone, zodat u niet aan een nieuw besturingssysteem hoeft te wennen.

Welke reparatie zoekt u?

Een schermreparatie op locatie

Voor een scherm reparatie in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres, maar wat als u niet de mogelijkheid heeft om bij ons langs te komen? Ook dan zorgen wij er graag voor dat u snel weer over een werkende telefoon beschikt! Wij kunnen uw telefoon op locatie repareren in Rotterdam en omstreken, maar ook in Den Haag en Zoetermeer. De voorrijkosten in Rotterdam en omstreken bedragen € 20. Voor Den Haag en Zoetermeer rekenen we € 30 aan voorrijkosten.
Onze overige diensten
Behalve dat u voor een scherm reparatie in Rotterdam bij ons terechtkunt, kunnen we uw telefoon ook repareren bij andere complicaties. Komt u bij ons langs voor een reparatie van uw telefoon en heeft u nog oude smartphones thuis liggen? Neem ook deze dan gerust mee. Wij kunnen de telefoons van u overkopen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in, maar kunnen u ook meer vertellen over de verschillende reparaties die we voor u kunnen uitvoeren.

Phonerepairworld is zowel telefonisch als via WhatsApp bereikbaar. Wilt u liever dat wij u terugbellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Zodra wij uw formulier hebben ontvangen, nemen wij snel contact met u op. 

Wilt u direct online een reparatie afspraak maken, klik dan hier