Telefoon reparatie Rotterdam


Is uw telefoon kapot en kunt u niet lang zonder? Maak dan snel een afspraak voor een telefoon reparatie in Rotterdam bij Phonerepairworld. Wij kunnen uw telefoon snel en op vakkundige wijze repareren. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw batterij of scherm vervangen. Maar ook bij andere complicaties met uw telefoon bent u bij ons aan het juiste adres. In de meeste gevallen kunnen we de telefoon reparatie in Rotterdam uitvoeren terwijl u wacht. Doet uw telefoon het niet meer en kunt u deze niet lang missen? Kom dan direct bij ons langs op afspraak.


Onze werkwijze bij een telefoon reparatie in Rotterdam

Wij zijn in staat om telefoons van vrijwel ieder merk te repareren. Zo hebben we bijvoorbeeld veel ervaring met de toestellen van iPhone en Samsung. We gebruiken altijd kwalitatieve onderdelen om uw telefoon mee te repareren en bieden u 3 maanden garantie op de reparatie. Daarnaast hanteren we zeer schappelijke prijzen voor een telefoon reparatie in Rotterdam. De tarieven zijn gewoon in te zien op onze website, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Over het algemeen kunnen we uw telefoon repareren terwijl u wacht. Lukt ons dat onverhoopt niet? Dan bieden we u een leentoestel aan. We bieden u de keuze uit een Apple of Android leentoestel.

Eventueel kunnen wij ook een telefoon reparatie op locatie verzorgen in Rotterdam. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar heeft u wel een werkende telefoon nodig? Dan kunnen wij bij u op locatie komen om de telefoon te repareren. Voor Rotterdam en omstreken bedragen de voorrijkosten slechts € 20.

Welke reparatie zoekt u?

Telefoon reparatie in Rotterdam met spoed

In deze tijd kunnen we vaak niet lang zonder smartphone. Niet alleen is het prettig om bereikbaar te zijn, maar uw vrienden, familieleden en collega’s verwachten ook dat u telefonisch bereikbaar bent. Gaat uw telefoon onverwachts stuk? Dan kunnen wij de telefoon reparatie in Rotterdam met spoed uitvoeren, zelfs ‘s avonds. Tussen 22:00 en 01:00 uur kunnen we uw telefoon herstellen tegen een extra toeslag van € 25. Zo beschikt u snel weer over een werkend toestel.

Neem contact met ons op

Phonerepairworld werkt alleen op afspraak. We verzoeken u dus wel om eerst even contact met ons op te nemen. Meestal kunt u vrijwel direct bij ons terecht voor een telefoon reparatie in Rotterdam. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar daarnaast kunt u ons ook via WhatsApp bereiken.

Phonerepairworld is zowel telefonisch als via WhatsApp bereikbaar. Wilt u liever dat wij u terugbellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Zodra wij uw formulier hebben ontvangen, nemen wij snel contact met u op. 

Wilt u direct online een reparatie afspraak maken, klik dan hier